Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Oude Oenerweg 9 Epe: Charmante Woning In Natuurrijke Omgeving

Oude Oenerweg 9 Epe: Charmante Woning In Natuurrijke Omgeving

  • bởi
9 Juli 2015 - Ronde van Epe

Oude Oenerweg 9 Epe: Charmante Woning In Natuurrijke Omgeving

9 Juli 2015 – Ronde Van Epe

Keywords searched by users: oude oenerweg 9 epe vossenberg epe, boerengolf gelderland, familie uitje epe, midgetgolf epe, buitenactiviteiten epe, boerengolf ermelo, toeristisch epe, boerengolf bussloo

Ontdek Oude Oenerweg 9 in Epe: Een Diepgaande Verkenning

Ligging en Adres

De betoverende Oude Oenerweg 9, gelegen in Epe, biedt een unieke ervaring voor zowel bewoners als bezoekers. Laten we deze locatie nader bekijken.

De Exacte Locatie

De exacte locatie van Oude Oenerweg 9 in Epe bevindt zich te midden van de prachtige natuur van de Veluwe. Deze schilderachtige omgeving biedt rust en sereniteit, perfect voor een ontsnapping aan het drukke stadsleven.

Adresdetails

  • Adres: Oude Oenerweg 9, Epe
  • Postcode: 8161 PL

Boerderij De Vosselhoeve

Een van de meest intrigerende aspecten van Oude Oenerweg 9 is de nabijheid van Boerderij De Vosselhoeve. Laten we deze boerderij diepgaand verkennen en ontdekken welke activiteiten hier worden aangeboden.

Verkenning van Boerderij De Vosselhoeve

Boerderij De Vosselhoeve is niet zomaar een boerderij; het is een plek waar geschiedenis en gastvrijheid samenkomen. Deze charmante boerderij biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dag in de natuur of avontuurlijke buitenactiviteiten wilt ondernemen, De Vosselhoeve heeft voor elk wat wils.

De boerderij is ook bekend om zijn boerengolf, een unieke variant van golf die wordt gespeeld in een landelijke omgeving. Boerengolf combineert het plezier van golfen met de charme van het boerenleven. Bezoekers kunnen genieten van het prachtige landschap terwijl ze de bal richting de “put” slaan, een ervaring die zowel vermakelijk als ontspannend is.

Voor gezinnen biedt Boerderij De Vosselhoeve een geweldig dagje uit, met mogelijkheden voor midgetgolf, een populaire activiteit voor jong en oud. De goed onderhouden midgetgolfbaan voegt een speels element toe aan de ervaring, en de omgeving van de boerderij zorgt voor een onvergetelijke dag vol plezier en lachen.

Praktische Informatie

Vakantiepark RCN De Jagerstee

Een andere attractie in de buurt van Oude Oenerweg 9 is Vakantiepark RCN De Jagerstee. Dit vakantiepark biedt niet alleen comfortabele accommodaties, maar het is ook omgeven door prachtige natuurlijke bezienswaardigheden. Laten we de details verkennen.

Omgeving van RCN De Jagerstee

Vakantiepark RCN De Jagerstee is een ideale bestemming voor gezinnen en natuurliefhebbers. Gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe, biedt het park een scala aan buitenactiviteiten en faciliteiten.

Een hoogtepunt van de omgeving is de nabijheid van Boerengolf De Vosselhoeve. Gasten van RCN De Jagerstee hebben de mogelijkheid om deze unieke boerengolfervaring te beleven, wat een extra dimensie toevoegt aan hun verblijf.

Praktische Informatie

Omgevingsattracties

De directe omgeving van Oude Oenerweg 9 heeft veel te bieden, waaronder een reeks attracties die de nieuwsgierigheid van bezoekers prikkelen. Laten we enkele van deze attracties verkennen, waaronder Boerengolf De Vosselhoeve.

Boerengolf in Gelderland

Boerengolf, een unieke en vermakelijke activiteit, heeft zijn thuis gevonden in Gelderland. Met Oude Oenerweg 9 als centraal punt, kunnen bezoekers genieten van de rustige schoonheid van het platteland terwijl ze een potje boerengolf spelen.

Familie Uitje in Epe

Oude Oenerweg 9 is niet alleen een plek voor avontuurlijke activiteiten, maar ook voor gezinsplezier. Met de verschillende attracties in de omgeving, waaronder Boerderij De Vosselhoeve en midgetgolf, is het de perfecte bestemming voor een gezinsuitje.

Midgetgolf in Epe

Midgetgolf, een geliefde activiteit voor jong en oud, is beschikbaar in de buurt van Oude Oenerweg 9. Of je nu een ervaren speler bent of voor het eerst een club oppakt, midgetgolf biedt plezier voor iedereen.

Buitenactiviteiten in Epe

Voor degenen die de voorkeur geven aan buitenactiviteiten, biedt de omgeving van Oude Oenerweg 9 talloze mogelijkheden. Van wandelen tot fietsen, de natuurlijke pracht rondom deze locatie nodigt uit tot verkenning.

Boerengolf in Ermelo

Voor een unieke boerengolfervaring is Ermelo een aanbevolen bestemming. Met Oude Oenerweg 9 als vertrekpunt, kunnen bezoekers genieten van een dag vol plezier en uitdaging op de boerengolfbaan.

Toeristisch Epe

Epe is meer dan alleen een locatie; het is een toeristische bestemming die zowel lokale bewoners als bezoekers aantrekt. Met zijn diversiteit aan activiteiten en bezienswaardigheden is Epe een plek die je moet verkennen.

Boerengolf in Bussloo

Op korte afstand van Oude Oenerweg 9 ligt Bussloo, een locatie die bekend staat om zijn boerengolf. Voor degenen die op zoek zijn naar een uitdagende boerengolfervaring is Bussloo de place to be.

Huispedia Vermelding

Wil je meer weten over Oude Oenerweg 9? Huispedia biedt een overzicht van de beschikbare informatie, waaronder details over het pand en mogelijke kenmerken.

Huispedia Informatie

Openingstijden en Contact

Voor degenen die van plan zijn Oude Oenerweg 9 en Boerderij De Vosselhoeve te bezoeken, zijn hier praktische details met betrekking tot openingstijden en contactinformatie.

De Vosselhoeve Openingstijden

  • Dagen: Maandag tot en met zondag
  • Openingstijd: 09:00 – 18:00

Contactgegevens

Veelgestelde Vragen (FAQs)

1. Wat zijn de activiteiten die worden aangeboden bij Boerderij De Vosselhoeve?

Boerderij De Vosselhoeve biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder boerengolf, midgetgolf, en andere buitenactiviteiten. Het is een ideale plek voor gezinnen, groepen en individuen die op zoek zijn naar een dag vol plezier in een landelijke omgeving.

2. Is er accommodatie beschikbaar in de buurt van Oude Oenerweg 9?

Ja, Vakantiepark RCN De Jagerstee, gelegen in de nabijheid van Oude Oenerweg 9, biedt comfortabele accommodaties te midden van de prachtige natuur van de Veluwe.

3. Zijn de openingstijden van Boerderij De Vosselhoeve flexibel?

Boerderij De Vosselhoeve is zeven dagen per week geopend van 09:00 tot 18:00. Deze flexibele openingstijden bieden bezoekers voldoende tijd om te genieten van de aangeboden activiteiten.

4. Wat maakt boerengolf in Gelderland zo uniek?

Boerengolf in Gelderland onderscheidt zich door de landelijke omgeving en de authentieke boerderijsfeer. Spelers kunnen genieten van het buitenleven terwijl ze een ontspannen potje golf spelen op een unieke boerengolfbaan.

5. Zijn er kosten verbonden aan het spelen van boerengolf bij De Vosselhoeve?

Voor informatie over de kosten en eventuele reserveringen voor boerengolf bij De Vosselhoeve, wordt aanbevolen om rechtstreeks contact op te nemen met de boerderij via de verstrekte contactgegevens.

6. Wat zijn enkele andere toeristische attracties in de omgeving van Oude Oenerweg 9?

Naast Boerderij De Vosselhoeve en Vakantiepark RCN De Jagerstee zijn er talloze andere attracties in de omgeving, waaronder midgetgolf, buitenactiviteiten en de pittoreske omgeving van Epe zelf.

7. Hoe kan ik meer te weten komen over Oude Oenerweg 9 via Huispedia?

Huispedia biedt gedetailleerde informatie over Oude Oenerweg 9 in Epe, waaronder kenmerken van het pand, foto’s en eventuele bijzonderheden. Bezoek de Huispedia-website voor meer details.

Conclusie

Oude Oenerweg 9 in Epe is niet zomaar een locatie; het is een bestemming vol avontuur, natuurlijke schoonheid en gastvrijheid. Met Boerderij De Vosselhoeve als buurman en Vakantiepark RCN De Jagerstee in de nabijheid, biedt deze plek een unieke ervaring voor iedereen. Of je nu komt voor een ontspannen dag in de natuur, boerengolf wilt spelen, of op zoek bent naar leuke familie-uitjes, Oude Oenerweg 9 heeft het allemaal. Verken, geniet en laat je betoveren door deze prachtige plek in het hart van Nederland.

Categories: Update 47 Oude Oenerweg 9 Epe

9 Juli 2015 - Ronde van Epe
9 Juli 2015 – Ronde van Epe

Vossenberg Epe

De Vossenberg Epe: Een Gids voor Ontdekking op de Veluwe

Op de weidse Veluwe ligt een betoverende plek genaamd De Vossenberg Epe. Dit prachtige gebied omvat een schat aan activiteiten, natuurlijke schoonheid en ontspanning voor bezoekers van alle leeftijden. Van ontspannende wandelingen tot avontuurlijke buitenactiviteiten en charmante lokale voorzieningen, deze gids biedt een diepgaand inzicht in wat De Vossenberg Epe te bieden heeft.

Over De Vossenberg Epe

Ligging en Omgeving

De Vossenberg Epe is gelegen in de gemeente Epe op de Veluwe, een van de meest uitgestrekte natuurgebieden in Nederland. Het gebied staat bekend om zijn weelderige bossen, uitgestrekte heidevelden en diverse flora en fauna. Het is een oase van rust, weg van de drukte van alledag, en biedt een uitnodigende omgeving voor ontspanning en recreatie.

Activiteiten en Voorzieningen

Boerengolf De Vosselhoeve

Een van de trekpleisters van De Vossenberg Epe is Boerengolf De Vosselhoeve. Dit is een unieke boerderijervaring waar bezoekers kunnen genieten van een potje boerengolf op een schilderachtig terrein. Deze activiteit, perfect voor gezinnen en groepen, biedt een combinatie van golfen en het verkennen van het platteland.

Natuurwandelingen

Voor de natuurliefhebbers biedt De Vossenberg Epe prachtige wandelroutes door het Veluwse landschap. Van rustige bospaden tot uitgestrekte heidegebieden, er zijn diverse routes die de schoonheid van de natuur tonen en een kans bieden om lokale flora en fauna te bewonderen.

Lokale Voorzieningen

De nabijheid van De Vossenberg Epe tot de gemeente Epe zorgt voor gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, zoals restaurants, accommodaties en winkels. Dit maakt het gebied niet alleen een plek voor dagtochten, maar ook voor een ontspannen verblijf te midden van de natuurlijke pracht van de Veluwe.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Boerengolf?

Boerengolf is een variant van golf die gespeeld wordt in een landelijke omgeving, meestal op boerderijen. In tegenstelling tot traditioneel golf wordt boerengolf gespeeld met een grote bal en een lange stok, waarbij spelers de bal door een reeks obstakels en doelen op het terrein proberen te slaan.

2. Hoe kan ik De Vossenberg Epe bereiken?

De Vossenberg Epe is gelegen aan de Oude Oenerweg 9 in Epe. Voor specifieke routebeschrijvingen kan men gebruik maken van navigatie-apps of online kaarten.

3. Zijn er toegangsprijzen voor De Vossenberg Epe?

De toegang tot De Vossenberg Epe is vaak afhankelijk van de activiteit die men wil ondernemen. Boerengolf De Vosselhoeve heeft bijvoorbeeld een eigen tariefstructuur. Het wordt aangeraden de website van specifieke activiteiten te raadplegen voor informatie over toegangsprijzen.

4. Is De Vossenberg Epe geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, De Vossenberg Epe biedt diverse activiteiten die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen, waaronder boerengolf, natuurwandelingen en mogelijkheden om te genieten van de natuurlijke omgeving.

5. Kan ik in de buurt accommodaties vinden?

Ja, aangezien De Vossenberg Epe dicht bij de gemeente Epe ligt, zijn er verschillende accommodaties beschikbaar, variërend van hotels tot vakantieparken en campings. Het gebied biedt opties voor een comfortabel verblijf tijdens uw bezoek.

De Vossenberg Epe op de Veluwe is een verborgen parel die bezoekers een kans biedt om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de natuurlijke pracht van Nederland. Of het nu gaat om het spelen van boerengolf, het verkennen van wandelpaden of gewoon ontspannen te midden van de rustgevende omgeving, deze bestemming heeft voor elk wat wils.

Door de combinatie van diverse activiteiten en de betoverende omgeving is De Vossenberg Epe een plek die een blijvende indruk achterlaat en uitnodigt tot herhaalde bezoeken voor een onvergetelijke ervaring op de Veluwe.

[Reference Materials](https://www.devosselhoeve.nl/, https://huispedia.nl/epe/8161pl/oude-oenerweg/9, https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/veluwe/rcn-de-jagerstee/omgeving/boerengolf-de-vosselhoeve.htm, https://go-kids.nl/veluwe/erop-uit/de-vosselhoeve, https://www.openingstijden.nl/De-Vosselhoeve-TOP-Boerengolf/Epe/Oude-Oenerweg-9/)

De informatie in dit artikel is gebaseerd op beschikbare referentiematerialen tot mijn kennisafsluiting in januari 2022. Het wordt aanbevolen om de meest recente informatie te controleren voordat u uw bezoek plant of activiteiten onderneemt.

Boerengolf Gelderland

Boerengolf Gelderland: Een Diepgaande Verkenning van het Boerenleven op de Veluwe

Gelderland, met zijn uitgestrekte landschappen en pittoreske dorpjes, herbergt een unieke vorm van recreatie die diep geworteld is in de agrarische tradities van de streek: boerengolf. In deze gids duiken we diep in de wereld van boerengolf in Gelderland, met een focus op De Vosselhoeve, een locatie die deze landelijke activiteit aanbiedt te midden van de prachtige Veluwse natuur.

Boerengolf Gelderland: Een Kennismaking

Boerengolf is een variant van het traditionele golfspel, maar dan met een landelijk en boers tintje. Het wordt gespeeld in de open lucht, vaak op boerderijen of landelijke terreinen, en de “holes” zijn vervangen door speciale boerengolfattributen. De populariteit van deze activiteit groeit gestaag, vooral onder degenen die op zoek zijn naar een ontspannen en vermakelijke manier om van de natuur te genieten.

De Vosselhoeve: Een Boerengolfervaring in Gelderland

Een opmerkelijke plek waar boerengolf wordt aangeboden, is De Vosselhoeve, gelegen aan de Oude Oenerweg in Epe. Deze boerderij biedt niet alleen een prachtige omgeving, maar ook een authentieke boerengolfervaring. Met weelderige groene velden en een ontspannen sfeer is De Vosselhoeve de ideale locatie voor zowel beginners als ervaren boerengolfers.

De Werking van Boerengolf

Boerengolf verschilt op verschillende manieren van traditioneel golf. Hier zijn enkele essentiële aspecten die het spel definiëren:

  1. Boerengolfattributen: In plaats van gebruik te maken van golfclubs en een kleine bal, worden bij boerengolf speciale attributen gebruikt. Denk hierbij aan een klomp aan een stok, waarmee je de bal richting het doel slaat.

  2. Het Boerenlandschap als Speelveld: Boerengolf wordt gespeeld in een landelijke omgeving, vaak tussen de weilanden en boerderijen. Dit voegt een extra dimensie toe aan het spel, aangezien spelers niet alleen met het golfen bezig zijn, maar ook genieten van de natuur om hen heen.

  3. Ontspannen Sfeer: Anders dan bij traditioneel golf, staat boerengolf bekend om zijn informele en ontspannen sfeer. Plezier hebben staat voorop, en het spel is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

De Vosselhoeve: Een Overzicht

Ligging

De Vosselhoeve is gelegen aan de Oude Oenerweg 9 in Epe, te midden van de Veluwse pracht. Het is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Faciliteiten

Naast boerengolf biedt De Vosselhoeve diverse andere faciliteiten, waaronder picknickplekken, rondleidingen op de boerderij en mogelijkheden voor groepsarrangementen.

Openingstijden

Voor de meest actuele openingstijden is het raadzaam om de officiële website van De Vosselhoeve te raadplegen: De Vosselhoeve – Openingstijden.

Reserveringen

Het wordt aangeraden om vooraf te reserveren, vooral tijdens drukke periodes en in het weekend. Dit kan eenvoudig worden gedaan via de officiële website.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat maakt boerengolf anders dan traditioneel golf?

Boerengolf onderscheidt zich door het gebruik van speciale boerengolfattributen, het spelen in een landelijke omgeving en de informele sfeer. Het is een meer ontspannen variant van het traditionele golfspel.

2. Is boerengolf geschikt voor alle leeftijden?

Ja, boerengolf is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Het spel is eenvoudig te leren en te spelen, waardoor het een ideale activiteit is voor gezinnen, vriendengroepen en bedrijfsuitjes.

3. Wat zijn de faciliteiten bij De Vosselhoeve?

Naast boerengolf biedt De Vosselhoeve picknickplekken, boerderijrondleidingen en de mogelijkheid tot het boeken van groepsarrangementen.

4. Moet ik van tevoren reserveren voor boerengolf bij De Vosselhoeve?

Ja, het wordt aanbevolen om vooraf te reserveren, vooral tijdens drukke periodes en in het weekend. Reserveringen kunnen eenvoudig worden gemaakt via de officiële website van De Vosselhoeve.

5. Zijn er andere activiteiten in de omgeving van De Vosselhoeve?

Ja, de Veluwe biedt een scala aan activiteiten, variërend van wandelen en fietsen tot het bezoeken van nabijgelegen bezienswaardigheden. RCN de Jagerstee is ook in de buurt en biedt een vakantieparkervaring te midden van de natuur.

Conclusie

Boerengolf in Gelderland, en met name bij De Vosselhoeve, biedt een unieke en plezierige manier om het boerenleven te ervaren te midden van de prachtige Veluwse natuur. Met zijn ontspannen sfeer en toegankelijkheid voor alle leeftijden is boerengolf een activiteit die zowel lokale bewoners als toeristen aantrekt. Voor een onvergetelijke ervaring in de buitenlucht is een bezoek aan De Vosselhoeve zeker de moeite waard.


Referenties:

Samenvatting 33 oude oenerweg 9 epe

Oenerweg 52, Epe (8161 Pn) - Kadastralekaart.Com
Oenerweg 52, Epe (8161 Pn) – Kadastralekaart.Com
Oenerweg 15, Epe (8161 Pj) - Kadastralekaart.Com
Oenerweg 15, Epe (8161 Pj) – Kadastralekaart.Com

See more here: chinhphucnang.com

Learn more about the topic oude oenerweg 9 epe.

See more: https://chinhphucnang.com/aandelen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *