Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Van Der Lekstraat Hendrik-Ido-Ambacht: Ontdek Deze Prachtige Buurt!

Van Der Lekstraat Hendrik-Ido-Ambacht: Ontdek Deze Prachtige Buurt!

  • bởi
Wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht - WIE WERKEN ER AAN?

Van Der Lekstraat Hendrik-Ido-Ambacht: Ontdek Deze Prachtige Buurt!

Wijk De Volgerlanden In Hendrik-Ido-Ambacht – Wie Werken Er Aan?

Keywords searched by users: van der lekstraat hendrik ido ambacht

Van der Lekstraat Hendrik-Ido-Ambacht: Een Diepgaande Verkenning

1. Ligging en Omgeving

Van der Lekstraat, gelegen in Hendrik-Ido-Ambacht, is een intrigerende straat met een unieke geografische ligging. De straat wordt gekenmerkt door zijn rustige en vriendelijke buurt, omgeven door diverse voorzieningen die het leven van de bewoners vergemakkelijken. Gelegen in het hart van Hendrik-Ido-Ambacht, biedt Van der Lekstraat gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer, scholen en diverse recreatieve voorzieningen.

Nabijgelegen Voorzieningen

De straat profiteert van de nabijheid van essentiële voorzieningen. Op loopafstand bevinden zich scholen, zoals [Schoolnaam], waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen. Daarnaast zijn er verschillende supermarkten en winkels in de buurt, waaronder [Supermarkt X] en [Winkel Y], waardoor het dagelijkse leven handig en toegankelijk is.

Openbaar Vervoer

Wat betreft de bereikbaarheid met openbaar vervoer is Van der Lekstraat goed verbonden. Bushaltes in de directe omgeving zorgen voor een vlotte verbinding met omliggende gebieden. De [Treinstation Z] ligt ook op korte afstand, waardoor forenzen profiteren van een gemakkelijke toegang tot steden als Rotterdam en Dordrecht.

Bijzondere Kenmerken van de Omgeving

De omgeving van Van der Lekstraat wordt gekenmerkt door groene zones en parken, waaronder [Park A] en [Park B], die uitnodigen tot ontspanning en recreatie. Dit draagt bij aan de aantrekkelijkheid van de straat voor gezinnen en natuurliefhebbers.

2. Onroerend Goed Aanbod

Het onroerend goed aanbod in Van der Lekstraat is divers en aantrekkelijk. Met een mix van moderne en traditionele architectuur biedt de straat een breed scala aan woningen. Hier volgt een gedetailleerd overzicht van enkele beschikbare woningen:

Van der Lekstraat 14

Deze prachtige woning biedt [aantal kamers] kamers en [aantal badkamers] badkamers. Met een ruime tuin en moderne voorzieningen, is deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit. De vraagprijs voor deze woning is [prijs].

Van der Lekstraat 2

Een charmante woning met [aantal slaapkamers] slaapkamers en een stijlvolle keuken. De woning beschikt over [specifieke kenmerken], wat het een uniek karakter geeft. De vraagprijs voor deze woning is [prijs].

De bovenstaande voorbeelden illustreren de diversiteit binnen het onroerend goed aanbod in Van der Lekstraat, waarbij elke woning unieke kenmerken en voordelen biedt.

3. Architectuur en Bouwstijl

De woningen in Van der Lekstraat vertonen een variatie aan architecturale stijlen, die de straat een karakteristiek uiterlijk geven. De meeste woningen zijn gebouwd met aandacht voor detail en kwaliteit.

Historische Context

Sommige woningen in de straat hebben een historische context, waarbij de architectuur teruggrijpt op de lokale geschiedenis. Bijvoorbeeld, [historische feiten], die van invloed zijn geweest op de architectuur van bepaalde woningen in Van der Lekstraat.

Bijzondere Ontwerpelementen

Opvallende ontwerpelementen, zoals [specifiek ontwerpelement], geven de woningen in Van der Lekstraat een uniek karakter. Deze elementen dragen bij aan de esthetische aantrekkingskracht van de straat.

4. Voorzieningen en Diensten

De leefbaarheid van Van der Lekstraat wordt versterkt door de aanwezigheid van diverse voorzieningen en diensten in de directe omgeving.

Scholen

Voor gezinnen met kinderen is de nabijheid van scholen zoals [Schoolnaam] een belangrijk voordeel. Ouders kunnen hun kinderen eenvoudig naar school brengen, wat bijdraagt aan het gemak van het dagelijkse leven.

Winkels en Supermarkten

De aanwezigheid van winkels en supermarkten in de buurt maakt boodschappen doen handig voor de bewoners van Van der Lekstraat. [Supermarkt X] en [Winkel Y] bieden een breed scala aan producten en diensten.

Gezondheidszorg

De gezondheidszorg is goed vertegenwoordigd in de omgeving, met diverse huisartspraktijken en apotheken in de buurt. De bewoners hebben gemakkelijk toegang tot medische zorg wanneer dat nodig is.

Recreatiemogelijkheden

Met [Park A] en [Park B] in de buurt biedt Van der Lekstraat uitstekende recreatiemogelijkheden. Bewoners kunnen genieten van groene omgevingen en buitenactiviteiten, wat bijdraagt aan een gezonde en actieve levensstijl.

5. Buurtgeschiedenis

De geschiedenis van Van der Lekstraat weerspiegelt de ontwikkeling van Hendrik-Ido-Ambacht als geheel. Onderzoek naar historische gegevens onthult interessante feiten over de oorsprong en evolutie van de buurt.

Historische Gebeurtenissen

In de vroege jaren van de twintigste eeuw vond [historische gebeurtenis] plaats, wat invloed had op de groei en ontwikkeling van Van der Lekstraat. Dit heeft mogelijk de architectonische keuzes en de planning van de straat beïnvloed.

Bijzonderheden

Bepaalde woningen in Van der Lekstraat kunnen specifieke bijzonderheden hebben, zoals [bijzonderheid]. Deze elementen dragen bij aan het unieke karakter van de buurt en geven inzicht in de rijke geschiedenis.

6. Kadastrale Informatie

Voor geïnteresseerde kopers en investeerders is het verkrijgen van kadastrale informatie essentieel. Dit omvat details zoals perceelgrenzen, kavelgroottes en andere relevante gegevens met betrekking tot vastgoedeigendom in Van der Lekstraat.

Van der Lekstraat 24

De kadastrale informatie van Van der Lekstraat 24 biedt inzicht in de exacte grenzen van het perceel en andere juridische aspecten van het eigendom. Dit is cruciaal voor potentiële kopers om een weloverwogen beslissing te nemen.

7. Toekomstperspectief en Ontwikkelingen

Het toekomstperspectief van Van der Lekstraat is intrigerend, aangezien stadsplanning en infrastructurele projecten de waarde en leefbaarheid van de straat kunnen beïnvloeden.

Stadsplanning

De betrokkenheid bij stadsplanning kan resulteren in verbeteringen en aanpassingen in de infrastructuur van Van der Lekstraat. Dit kan de algehele aantrekkelijkheid van de straat vergroten.

Infrastructuurprojecten

Lopende of toekomstige infrastructuurprojecten, zoals [projectnaam], kunnen de bereikbaarheid van Van der Lekstraat verder verbeteren. Dit kan van invloed zijn op de waarde van onroerend goed in de straat.

Overige Factoren

Andere factoren, zoals economische ontwikkelingen en demografische veranderingen, kunnen ook een rol spelen in het toekomstige perspectief van Van der Lekstraat. Het is raadzaam om op de hoogte te blijven van dergelijke ontwikkelingen voor potentiële kopers en investeerders.

FAQs (Veelgestelde Vragen)

Wat zijn de gemiddelde prijzen van woningen in Van der Lekstraat?

De gemiddelde prijzen van woningen in Van der Lekstraat variëren, afhankelijk van factoren zoals grootte, voorzieningen en locatie. Het is raadzaam om actuele vastgoedadvertenties en lokale makelaars te raadplegen voor de meest nauwkeurige informatie.

Zijn er basisscholen in de buurt van Van der Lekstraat?

Ja, Van der Lekstraat ligt in de nabijheid van basisscholen, waaronder [Schoolnaam]. Dit maakt de straat aantrekkelijk voor gezinnen met jonge kinderen.

Zijn er groene ruimtes en parken in de buurt?

Zeker, Van der Lekstraat profiteert van de nabijheid van groene ruimtes en parken, zoals [Park A] en [Park B], die bewoners de mogelijkheid bieden om te genieten van de natuur en buitenactiviteiten.

Hoe kan ik kadastrale informatie verkrijgen voor een specifiek adres in Van der Lekstraat?

Kadastrale informatie voor een specifiek adres, zoals Van der Lekstraat 24, is beschikbaar via online bronnen zoals kadastralekaart.com of door contact op te nemen met het Kadaster.

Zijn er lopende stadsplanning of infrastructuurprojecten die Van der Lekstraat kunnen beïnvloeden?

Om op de hoogte te blijven van lopende stadsplanning of infrastructuurprojecten die Van der Lekstraat kunnen beïnvloeden, is het raadzaam contact op te nemen met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht of lokale overheidsinstanties.

Conclusie

Van der Lekstraat in Hendrik-Ido-Ambacht biedt niet alleen een scala aan onroerend goed, maar ook een levensstijl die wordt verrijkt door de nabijheid van voorzieningen, groene ruimtes en een rijke geschiedenis. Het is een buurt die zowel aantrekkelijk is voor gezinnen als investeerders. Door de diversiteit aan woningen en de mogelijkheid tot toekomstige ontwikkelingen blijft Van der Lekstraat een boeiende locatie binnen Hendrik-Ido-Ambacht.

Categories: Details 33 Van Der Lekstraat Hendrik Ido Ambacht

Wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht - WIE WERKEN ER AAN?
Wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht – WIE WERKEN ER AAN?

Details 21 van der lekstraat hendrik ido ambacht

Van Der Lekstraat 81, Hendrik-Ido-Ambacht ( ) - Kadastralekaart.Com
Van Der Lekstraat 81, Hendrik-Ido-Ambacht ( ) – Kadastralekaart.Com
Van Der Lekstraat 24, Hendrik-Ido-Ambacht (3341 Gx) - Kadastralekaart.Com
Van Der Lekstraat 24, Hendrik-Ido-Ambacht (3341 Gx) – Kadastralekaart.Com
Van Der Lekstraat 45, Hendrik-Ido-Ambacht (3341 Gv) - Kadastralekaart.Com
Van Der Lekstraat 45, Hendrik-Ido-Ambacht (3341 Gv) – Kadastralekaart.Com
Van Der Lekstraat 24, Hendrik-Ido-Ambacht (3341 Gx) - Kadastralekaart.Com
Van Der Lekstraat 24, Hendrik-Ido-Ambacht (3341 Gx) – Kadastralekaart.Com
Van Der Lekstraat 24, Hendrik-Ido-Ambacht (3341 Gx) - Kadastralekaart.Com
Van Der Lekstraat 24, Hendrik-Ido-Ambacht (3341 Gx) – Kadastralekaart.Com
Van Der Lekstraat 45, Hendrik-Ido-Ambacht (3341 Gv) - Kadastralekaart.Com
Van Der Lekstraat 45, Hendrik-Ido-Ambacht (3341 Gv) – Kadastralekaart.Com
Hendrik-Ido-Ambacht - Wikipedia
Hendrik-Ido-Ambacht – Wikipedia
Volgerlanden Uitvaartzorg
Volgerlanden Uitvaartzorg

See more here: chinhphucnang.com

Learn more about the topic van der lekstraat hendrik ido ambacht.

See more: https://chinhphucnang.com/aandelen

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *