Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek De Smaakvolle Charme Van Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras

Ontdek De Smaakvolle Charme Van Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras

  • bởi
Bistrobar Binnenrotte

Ontdek De Smaakvolle Charme Van Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras

Bistrobar Binnenrotte

Keywords searched by users: bistrobar binnenrotte & het stadsterras

1. Over Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras

Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras is een populaire eetgelegenheid en bar gelegen in het bruisende Rotterdam. Het staat bekend om zijn heerlijke gerechten, authentieke sfeer en prachtige uitzicht op de stad. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om te dineren, te borrelen of gewoon wilt genieten van het adembenemende uitzicht, Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras heeft voor ieder wat wils.

Het is gelegen aan de Binnenrotte, een levendige straat in Rotterdam die bekend staat om zijn veelzijdige aanbod aan restaurants, bars en winkels. Met zijn centrale ligging is het restaurant gemakkelijk te bereiken, zowel te voet als met het openbaar vervoer. Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras is de ideale plek om te ontspannen na een dagje winkelen of om je dag goed te beginnen met een stevig ontbijt.

De bistrobar zelf is gezellig en warm ingericht, met een moderne touch. Het heeft een grote bar waar je kunt genieten van heerlijke cocktails en andere drankjes. Daarnaast is er een ruim terras waar je kunt genieten van het mooie uitzicht op de stad. Of je nu binnen wilt zitten of buiten wilt genieten van het weer, Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras heeft de perfecte ambiance voor elke gelegenheid.

2. Locatie en bezienswaardigheden

Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras is gelegen aan de Binnenrotte 4, 3011 HB Rotterdam, Nederland. Het is ideaal gelegen in het hart van Rotterdam, vlakbij vele populaire bezienswaardigheden en attracties. Hieronder volgen enkele van de nabijgelegen bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn:

– Markthal Rotterdam: Deze overdekte markt is een architectonisch hoogstandje en biedt een breed scala aan verse producten, lokale gerechten en internationale lekkernijen. Een bezoek aan de Markthal is een absolute must wanneer je in Rotterdam bent.

– Erasmusbrug: Deze iconische brug verbindt het centrum van Rotterdam met de wijk Kop van Zuid. Het is een populaire plek voor wandelaars, fietsers en fotografen. Geniet van het prachtige uitzicht op de stad terwijl je over de brug loopt.

– Museum Boijmans Van Beuningen: Dit museum is een schatkamer van kunstwerken, met werken van bekende kunstenaars zoals Van Gogh, Rembrandt en Mondriaan. Het museum biedt een breed scala aan tentoonstellingen en is een must-visit voor kunstliefhebbers.

– Euromast: Geniet van een adembenemend uitzicht over Rotterdam vanaf de Euromast, het hoogste uitkijkpunt van de stad. Je kunt met de lift naar de top gaan en genieten van het panoramische uitzicht.

3. Sfeer en ambiance

De sfeer en ambiance van Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras zijn uniek en gastvrij. Bij binnenkomst in het restaurant word je begroet door een warme en gezellige sfeer. De moderne inrichting met vintage elementen creëert een unieke en eigentijdse uitstraling.

Het terras biedt een ontspannen sfeer en een adembenemend uitzicht op de stad. Of je nu wilt genieten van een romantisch diner bij kaarslicht of gewoon wilt ontspannen met vrienden onder het genot van een drankje, het terras biedt de perfecte setting.

De muziek speelt een belangrijke rol bij het creëren van de sfeer in de bistrobar. De zorgvuldig samengestelde afspeellijsten zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer. Het personeel is vriendelijk en attent, en staat altijd klaar om te helpen en te adviseren bij het kiezen van gerechten en drankjes.

4. Menu en gerechten

Het menu van Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras biedt een ruime keuze aan gerechten, van klassieke Nederlandse gerechten tot internationale favorieten. Het restaurant werkt nauw samen met lokale leveranciers en gebruikt verse, seizoensgebonden ingrediënten voor hun gerechten.

De lunchkaart biedt een scala aan heerlijke opties, waaronder versbelegde broodjes, salades en warme gerechten. Probeer bijvoorbeeld de huisgemaakte kroketten op brood of de geitenkaassalade met walnoten en honing.

Voor het diner heeft Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras een uitgebreide menukaart met gerechten zoals biefstuk, zalmfilet en vegetarische opties. De chef-koks zorgen ervoor dat elk gerecht met zorg wordt bereid en prachtig wordt gepresenteerd. Geniet bijvoorbeeld van de malse tournedos met truffeljus of de gegrilde groentenquiche.

Daarnaast biedt de bar een breed scala aan drankjes, waaronder ambachtelijke bieren, smaakvolle wijnen en verfrissende cocktails. Of je nu zin hebt in een klassieke gin-tonic of een speciale creatie van de barman, er is voor elk wat wils.

5. Reserveringen en openingstijden

Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras accepteert reserveringen, vooral tijdens drukke periodes en in het weekend. Het wordt aanbevolen om van tevoren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Reserveren kan telefonisch of via de officiële website van het restaurant.

De openingstijden van Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras zijn als volgt:
– Maandag: Gesloten
– Dinsdag: 11:00 – 23:00 uur
– Woensdag: 11:00 – 23:00 uur
– Donderdag: 11:00 – 23:00 uur
– Vrijdag: 11:00 – 01:00 uur
– Zaterdag: 11:00 – 01:00 uur
– Zondag: 11:00 – 23:00 uur

6. Klantbeoordelingen en ervaringen

Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras heeft een uitstekende reputatie en ontvangt positieve beoordelingen van zowel lokale bewoners als toeristen. Op populaire beoordelingssites zoals TripAdvisor wordt het restaurant hoog gewaardeerd vanwege de kwaliteit van het eten, de vriendelijke service en de prachtige locatie.

Veel gasten prijzen de creatieve gerechten en de presentatie. De porties worden als royaal beschouwd en de smaken zijn uitstekend. De vriendelijke en attente service wordt ook vaak genoemd als een pluspunt van het restaurant. Gasten voelen zich welkom en genieten van de persoonlijke aandacht die ze krijgen.

Daarnaast wordt ook de prachtige locatie van het restaurant vaak geprezen. Het adembenemende uitzicht op de stad maakt de eetervaring nog specialer. Gasten genieten van het zitten op het terras en kijken uit over de stad terwijl ze genieten van hun maaltijd of drankje.

7. Evenementen en speciale gelegenheden

Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras is een populaire locatie voor evenementen en speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum, een bedrijfsevenement of een bruiloft, het restaurant biedt de perfecte setting en service om van elk evenement een succes te maken.

Het ervaren team van Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras helpt bij het plannen en organiseren van evenementen, inclusief het samenstellen van een speciaal menu en het regelen van de decoratie. Ze zorgen ervoor dat elk detail perfect wordt verzorgd, zodat gasten kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring.

8. Prijsklasse en betalingsmogelijkheden

De prijzen bij Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras zijn redelijk en staan in verhouding tot de kwaliteit van het eten en de service. De prijsklasse wordt als gemiddeld tot hoog beschouwd, waarbij het restaurant zich richt op het bieden van een uitstekende eetervaring.

Het restaurant accepteert contante betalingen en de meest gangbare creditcards, waaronder Visa, Mastercard en American Express. Daarnaast is het ook mogelijk om te betalen via een mobiele betaal-app zoals Apple Pay of Google Pay.

9. Sociale media en online aanwezigheid

Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras is actief op sociale media en onderhoudt een sterke online aanwezigheid. Je kunt het restaurant volgen op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe gerechten, speciale aanbiedingen en evenementen. Op deze platforms kun je ook foto’s bekijken van heerlijke gerechten en het prachtige uitzicht op de stad.

Daarnaast heeft het restaurant een officiële website waar je het menu, de openingstijden en contactgegevens kunt vinden. Op de website kun je ook online reserveren en meer te weten komen over de geschiedenis en filosofie van het restaurant.

10. Contactgegevens en locatie

– Naam: Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras
– Adres: Binnenrotte 4, 3011 HB Rotterdam, Nederland
– Telefoonnummer: +31 10 820 0405
– E-mailadres: [email protected]

Het restaurant is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en er zijn parkeergelegenheden in de buurt voor gasten die met de auto komen.

In conclusie is Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras een geweldige plek om te genieten van heerlijk eten, vriendelijke service en een prachtig uitzicht op de stad Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner, een gezellige borrel of gewoon wilt genieten van de levendige sfeer, deze bistrobar zal je niet teleurstellen. Reserveer van tevoren om zeker te zijn van een plekje en geniet van een onvergetelijke ervaring bij Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras.

FAQs:

Q: Wat is de locatie van Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras?
A: Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras is gelegen aan de Binnenrotte 4, 3011 HB Rotterdam, Nederland.

Q: Wat zijn enkele nabijgelegen bezienswaardigheden?
A: Enkele nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder andere de Markthal Rotterdam, de Erasmusbrug, Museum Boijmans Van Beuningen en de Euromast.

Q: Wat is de sfeer en ambiance in Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras?
A: De sfeer en ambiance zijn warm en gezellig, met een moderne inrichting en een prachtig uitzicht op de stad.

Q: Wat voor gerechten biedt het menu van Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras?
A: Het menu biedt een scala aan gerechten, van klassieke Nederlandse gerechten tot internationale favorieten, bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten.

Q: Accepteert Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras reserveringen?
A: Ja, het wordt aanbevolen om van tevoren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Q: Wat zijn de openingstijden van Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras?
A: De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag, van 11:00 uur tot 23:00 uur (vrijdag en zaterdag tot 01:00 uur).

Q: Wat zijn enkele klantbeoordelingen van Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras?
A: Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras ontvangt positieve beoordelingen vanwege het eten, de service en de prachtige locatie.

Q: Kan Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras worden geboekt voor speciale gelegenheden?
A: Ja, het restaurant biedt de perfecte setting en service voor evenementen en speciale gelegenheden.

Q: Wat is de prijsklasse van Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras?
A: De prijsklasse wordt als gemiddeld tot hoog beschouwd.

Q: Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras?
A: Het restaurant accepteert contante betalingen en de meest gangbare creditcards, evenals mobiele betaal-apps zoals Apple Pay en Google Pay.

Q: Waar kan ik Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras volgen op sociale media?
A: Je kunt het restaurant volgen op Instagram (@bistrobarbinnenrotte) en Facebook (Bistrobar Binnenrotte & Stadsterras | Rotterdam).

Categories: Verzamelen 14 Bistrobar Binnenrotte & Het Stadsterras

Bistrobar Binnenrotte
Bistrobar Binnenrotte

Aggregeren 31 bistrobar binnenrotte & het stadsterras

Bistrobar Binnenrotte【Rooftop Bar De Róterdam】
Bistrobar Binnenrotte【Rooftop Bar De Róterdam】
Hugh - Kruiskade 15, Rotterdam, Zuid-Holland, The Netherlands - Yelp
Hugh – Kruiskade 15, Rotterdam, Zuid-Holland, The Netherlands – Yelp
Hugh - Kruiskade 15, Rotterdam, Zuid-Holland, The Netherlands - Yelp
Hugh – Kruiskade 15, Rotterdam, Zuid-Holland, The Netherlands – Yelp
The Best 10 Bistros Near Oranjelaan 76, 3312 An Dordrecht, The Netherlands  - Last Updated October 2023 - Yelp
The Best 10 Bistros Near Oranjelaan 76, 3312 An Dordrecht, The Netherlands – Last Updated October 2023 – Yelp
Bistrobar Binnenrotte【Rooftop Bar De Róterdam】
Bistrobar Binnenrotte【Rooftop Bar De Róterdam】
Top 10 Best Uitgaansleven Near Industrieweg 30, 3361 Hj Sliedrecht, The  Netherlands - October 2023 - Yelp
Top 10 Best Uitgaansleven Near Industrieweg 30, 3361 Hj Sliedrecht, The Netherlands – October 2023 – Yelp
Los 4 Mejores Bares En Rooftops De Róterdam
Los 4 Mejores Bares En Rooftops De Róterdam
Bistrobar Binnenrotte
Pim Van Der Sluis – Youtube

See more here: chinhphucnang.com

Learn more about the topic bistrobar binnenrotte & het stadsterras.

See more: https://chinhphucnang.com/aandelen

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *