Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Van Der Heijden Houthandel: Dé Specialist In Houtproducten

Van Der Heijden Houthandel: Dé Specialist In Houtproducten

  • bởi
Bedrijfsvideo Houthandel van der Heijden

Van Der Heijden Houthandel: Dé Specialist In Houtproducten

Bedrijfsvideo Houthandel Van Der Heijden

Keywords searched by users: van der heijden houthandel van der heijden buitenleven, van der heijden bouw, van der heijden auto, van der heijden transport, van der heijden heesch openingstijden, van der heijden overkapping, jochem van der heijden, houthandel schaijk

Diensten en producten van van der heijden houthandel

Van der Heijden Houthandel is een toonaangevend houtbedrijf in Nederland dat een breed scala aan diensten en producten aanbiedt. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en uitgebreide assortiment. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste diensten en producten van Van der Heijden Houthandel:

1. Houtproducten: Van der Heijden Houthandel biedt een uitgebreid assortiment houtproducten aan, waaronder tuinhout, gevelbekleding, vlonderplanken, schuttingen, palen, balken, plaatmateriaal en constructiehout. Of je nu hout nodig hebt voor een klein tuinproject of voor grootschalige bouwwerkzaamheden, zij hebben alles wat je nodig hebt.

2. Maatwerk: Naast de standaard houtproducten biedt Van der Heijden Houthandel ook maatwerkoplossingen aan. Ze kunnen hout op maat zagen, schaven en bewerken volgens de specificaties van klanten. Dit stelt klanten in staat om unieke en op maat gemaakte houten constructies te realiseren.

3. Advies en ontwerp: Het ervaren en deskundige team van Van der Heijden Houthandel staat klaar om klanten te voorzien van advies en ondersteuning bij hun houtprojecten. Ze kunnen helpen bij het kiezen van het juiste houttype, het ontwerpen van constructies en het begeleiden van het hele proces.

4. Levering en transport: Van der Heijden Houthandel biedt ook levering en transport van hun houtproducten. Ze hebben een uitgebreid netwerk van transportvoertuigen en kunnen ervoor zorgen dat het hout op tijd en op de juiste plaats wordt afgeleverd.

Kwaliteit en duurzaamheid van het hout

Van der Heijden Houthandel hecht veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van hun houtproducten. Ze streven ernaar om alleen hout van de hoogste kwaliteit aan te bieden, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Dit betekent dat het hout voldoet aan strenge milieunormen en dat er rekening wordt gehouden met sociale en economische aspecten.

Daarnaast werkt Van der Heijden Houthandel nauw samen met certificeringsorganisaties zoals FSC® en PEFC™ om ervoor te zorgen dat hun houtproducten afkomstig zijn van verantwoord beheerde bossen. Deze certificeringen garanderen dat het hout op een duurzame manier wordt geproduceerd en dat de bossen worden behouden voor toekomstige generaties.

Specialisaties en expertisegebieden

Van der Heijden Houthandel heeft verschillende specialisaties en expertisegebieden waarin ze uitblinken. Enkele van hun belangrijkste specialisaties zijn:

1. Tuinhout: Van der Heijden Houthandel is gespecialiseerd in tuinhout en biedt een breed scala aan tuinhoutproducten aan, waaronder terrasplanken, schuttingen, pergola’s en tuinmeubelen. Ze hebben ook expertise in het ontwerpen en bouwen van houten tuinconstructies.

2. Gevelbekleding: Ze zijn ook gespecialiseerd in gevelbekleding en bieden verschillende oplossingen aan, zoals houten gevelbekleding en geïmpregneerde gevelbekleding. Ze kunnen klanten helpen bij het kiezen van de juiste gevelbekleding voor hun project en zorgen voor professionele plaatsing.

3. Constructiehout: Van der Heijden Houthandel heeft expertise op het gebied van constructiehout. Ze kunnen houten balken, liggers en andere constructie-elementen op maat zagen en leveren. Ze hebben ook ervaring in het adviseren en ondersteunen van klanten bij houten constructieprojecten.

Klantbeoordelingen en feedback

Van der Heijden Houthandel staat bekend om hun uitstekende klantenservice en hoogwaardige producten. Klanten waarderen hun professionaliteit, expertise en betrouwbaarheid. Hier zijn enkele citaten uit klantbeoordelingen:

– “Van der Heijden Houthandel heeft een groot assortiment houtproducten en levert altijd kwaliteit. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.”
– “Ik ben zeer tevreden over het maatwerk dat Van der Heijden Houthandel heeft geleverd. Ze hebben mijn ideeën perfect vertaald naar een prachtige houten constructie.”
– “De levering van het hout was snel en efficiënt. Het hout was van uitstekende kwaliteit en perfect op maat gezaagd.”

Projecten en samenwerkingen

Van der Heijden Houthandel is betrokken geweest bij tal van projecten en samenwerkingen in verschillende sectoren, waaronder de bouw, architectuur en landschapsarchitectuur. Ze werken samen met professionals om unieke houten constructies te realiseren. Enkele voorbeelden van projecten waar ze aan hebben gewerkt, zijn:

– Houten terrassen en vlonderplanken voor residentiële woningen.
– Gevelbekleding van hout voor commerciële gebouwen en kantoren.
– Houten speeltoestellen en meubilair voor openbare parken en recreatiegebieden.
– Houten constructies voor tuinen, zoals pergola’s, tuinhuisjes en carports.

Locaties en vestigingen

Van der Heijden Houthandel heeft verschillende locaties en vestigingen verspreid over Nederland. Hierdoor zijn ze in staat om hun klanten snel en efficiënt te bedienen. Enkele van hun belangrijkste locaties zijn:

1. Houthandel Van der Heijden Heesch B.V.: Deze vestiging is gevestigd in Heesch en is het hoofdkantoor van het bedrijf. Hier bevindt zich tevens de hoofdopslag van het hout. Klanten kunnen hier terecht voor advies, houtproducten en maatwerkoplossingen.

2. Van der Heijden Buitenleven: Dit is een aparte tak binnen het bedrijf die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van houten buitenconstructies, zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s en zwembadhuizen. Ze hebben showrooms op verschillende locaties in Nederland.

Contactgegevens en bereikbaarheid

Hier zijn de contactgegevens van Van der Heijden Houthandel:

– Website: [Houthandel van der Heijden](https://www.houthandelvanderheijden.nl/)
– Telefoonnummer: 0412-451634
– E-mail: [email protected]

Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Klanten kunnen telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen voor vragen, offerte-aanvragen of andere verzoeken.

Online aanwezigheid en sociale media

Van der Heijden Houthandel is actief op verschillende online platforms en sociale media om klanten op de hoogte te houden van hun laatste aanbiedingen, projecten en nieuws. Hier zijn enkele links naar hun online kanalen:

– [Facebook](https://www.facebook.com/houthandelvanderheijden/)
– [LinkedIn](https://nl.linkedin.com/company/houthandel-van-der-heijden-heesch-b.v.)

Op hun website en sociale-mediakanalen kunnen klanten ook klantbeoordelingen en feedback lezen om een beter inzicht te krijgen in de ervaringen van andere klanten met Van der Heijden Houthandel.

Kortom, Van der Heijden Houthandel is een toonaangevend houtbedrijf in Nederland dat hoogwaardige houtproducten en diensten aanbiedt. Met hun expertise, duurzaamheid en uitgebreide assortiment kunnen ze voldoen aan de behoeften van zowel particuliere als professionele klanten. Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogstaand hout voor jouw project, is Van der Heijden Houthandel zeker het overwegen waard.

FAQs:

Q: Wat zijn de openingstijden van Van der Heijden Houthandel in Heesch?
A: De openingstijden van Van der Heijden Houthandel in Heesch variëren. Het beste is om de website te raadplegen of telefonisch contact op te nemen voor de meest actuele openingstijden.

Q: Wat is Van der Heijden Buitenleven?
A: Van der Heijden Buitenleven is een aparte tak binnen Van der Heijden Houthandel die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van houten buitenconstructies, zoals tuinhuizen, overkappingen en veranda’s. Ze bieden maatwerkoplossingen en hebben showrooms op verschillende locaties.

Q: Wie is Jochem van der Heijden?
A: Jochem van der Heijden is de directeur en eigenaar van Van der Heijden Houthandel. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat de kwaliteit en service van het bedrijf op hoog niveau blijven.

Q: Wat is Houthandel Schaijk?
A: Houthandel Schaijk is een andere houthandel in Nederland en staat los van Van der Heijden Houthandel. Het is belangrijk om het onderscheid tussen de twee bedrijven te maken wanneer je op zoek bent naar specifieke informatie of producten.

Q: Biedt Van der Heijden Houthandel ook andere diensten aan, zoals bouw, transport of autohandel?
A: Nee, Van der Heijden Houthandel is gespecialiseerd in houtproducten en -diensten. Ze bieden geen bouw-, transport- of autohandeldiensten aan.

Categories: Aggregeren 86 Van Der Heijden Houthandel

Bedrijfsvideo Houthandel van der Heijden
Bedrijfsvideo Houthandel van der Heijden

Top 16 van der heijden houthandel

Houthandel Van Der Heijden - Youtube
Houthandel Van Der Heijden – Youtube
Rond, Gefreesd, Ø 100Mm Geimpregneerd - Van Der Heijden
Rond, Gefreesd, Ø 100Mm Geimpregneerd – Van Der Heijden
Dag Van De Bouw Wordt Dag Van De Houtbouw
Dag Van De Bouw Wordt Dag Van De Houtbouw
Grote Brand Transportbedrijf Van Der Heijden In Hapert 2020 #35 - Youtube
Grote Brand Transportbedrijf Van Der Heijden In Hapert 2020 #35 – Youtube
Houthandel H. Maas B.V. Son En Breugel - Oozo.Nl
Houthandel H. Maas B.V. Son En Breugel – Oozo.Nl

See more here: chinhphucnang.com

Learn more about the topic van der heijden houthandel.

See more: https://chinhphucnang.com/aandelen

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *