Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Gravin Juliana Van Stolberglaan 1 2263 Aa Leidschendam: Een Vorstelijk Adres

Gravin Juliana Van Stolberglaan 1 2263 Aa Leidschendam: Een Vorstelijk Adres

  • bởi
Gravin Juliana van Stolberglaan 129, 2263 AB Leidschendam

Gravin Juliana Van Stolberglaan 1 2263 Aa Leidschendam: Een Vorstelijk Adres

Gravin Juliana Van Stolberglaan 129, 2263 Ab Leidschendam

Keywords searched by users: gravin juliana van stolberglaan 1 2263 aa leidschendam gr. juliana van stolberglaan 1 2263 aa leidschendam, verpleeghuis leidschendam, wzh revalidatie, gravin juliana van stolberglaan leidschendam, verzorgingshuis voorburg, mariënpark leidschendam, wzh schoorwijck, visie van wzh

Gravin Juliana van Stolberglaan 1 2263 AA Leidschendam: Een gids voor WZH Prinsenhof

WZH Prinsenhof is een gerenommeerde verpleeghuis- en verzorgingshuisinstelling gelegen aan de Gravin Juliana van Stolberglaan 1, 2263 AA Leidschendam. Deze faciliteit biedt hoogwaardige zorg en uitgebreide voorzieningen voor ouderen die behoefte hebben aan verschillende vormen van zorg en ondersteuning. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de locatie, contactgegevens, faciliteiten en voorzieningen, en zorginstellinginformatie van WZH Prinsenhof, en tevens enkele beoordelingen en ervaringen delen.

WZH Prinsenhof

WZH Prinsenhof is gevestigd aan de Gravin Juliana van Stolberglaan 1 in Leidschendam. Deze locatie biedt diensten aan op het gebied van verpleeghuiszorg en verzorgingshuiszorg. Het verpleeghuis is gespecialiseerd in het bieden van intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen met complexe medische behoeften, terwijl het verzorgingshuis een thuis biedt voor ouderen die nog zelfstandig kunnen wonen maar wel behoefte hebben aan bepaalde vormen van ondersteuning.

Contactgegevens

Voor meer informatie over WZH Prinsenhof, het maken van afspraken of het stellen van vragen kan men contact opnemen met de volgende contactgegevens:

– Adres: Gravin Juliana van Stolberglaan 1, 2263 AA Leidschendam
– Telefoonnummer: [telefoonnummer]
– E-mail: [e-mailadres]
– Website: [website]

Adres

WZH Prinsenhof bevindt zich aan de Gravin Juliana van Stolberglaan 1 in Leidschendam. Dit maakt het gemakkelijk bereikbaar voor zowel bewoners als bezoekers. De locatie is gunstig gelegen, dicht bij verschillende winkels, restaurants en openbaar vervoer. De omgeving biedt een aangename en comfortabele sfeer voor ouderen die verblijven in WZH Prinsenhof.

Faciliteiten en voorzieningen

Bij WZH Prinsenhof kunnen bewoners genieten van een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen die zijn ontworpen om hun comfort en welzijn te bevorderen. Enkele van de belangrijkste faciliteiten en voorzieningen zijn onder andere:

– Comfortabele en eigentijdse kamers: De kamers in WZH Prinsenhof zijn stijlvol en comfortabel ingericht om bewoners een aangename leefomgeving te bieden. Elke kamer beschikt over moderne faciliteiten en is ruim opgezet.
– Gemeenschappelijke ruimtes: WZH Prinsenhof heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes waar bewoners kunnen samenkomen, televisie kunnen kijken, spelletjes kunnen spelen of kunnen genieten van gezellige activiteiten.
– Restaurant en eetgelegenheden: Er is een restaurant aanwezig waar bewoners kunnen genieten van smakelijke maaltijden die worden bereid door ervaren koks. Daarnaast zijn er ook diverse eetgelegenheden waar bewoners terecht kunnen voor een kopje koffie of een kleine snack.
– Tuin en buitenruimte: WZH Prinsenhof heeft een prachtige tuin en buitenruimte waar bewoners kunnen genieten van frisse lucht, wandelingen kunnen maken en kunnen ontspannen in de natuurlijke omgeving.
– Samenwerkende zorgprofessionals: WZH Prinsenhof werkt samen met ervaren zorgprofessionals om hoogwaardige medische zorg en behandelingen aan te bieden aan bewoners die dit nodig hebben.

In de buurt

De Gravin Juliana van Stolberglaan 1 is gelegen in de nabijheid van enkele andere belangrijke locaties en voorzieningen in Leidschendam-Voorburg. Enkele van de plaatsen in de buurt zijn:

– Mariënpark Leidschendam: Dit park biedt een rustige omgeving voor bewoners om te genieten van natuurlijke schoonheid, wandelingen te maken en te ontspannen.
– WZH Schoorwijck: Een andere locatie van WZH in de buurt van Gravin Juliana van Stolberglaan 1, waar ouderen kunnen genieten van zorg en ondersteuning.
– Verzorgingshuis Voorburg: Een nabijgelegen verzorgingshuis waar ouderen kunnen verblijven en genieten van diverse voorzieningen.
– WZH Revalidatie: Een revalidatiecentrum dat gespecialiseerde zorg en behandelingen biedt aan ouderen die herstellen na een operatie, ziekte of letsel.

Zorginstelling informatie

WZH Prinsenhof is een gerenommeerde zorginstelling met een sterke reputatie op het gebied van het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan ouderen. De zorgprofessionals bij WZH Prinsenhof werken samen met bewoners en familieleden om een persoonlijk zorgplan op te stellen dat voldoet aan de individuele behoeften en wensen van elke bewoner. WZH Prinsenhof streeft naar het bieden van een veilige, comfortabele en gezellige omgeving waar bewoners zich thuis kunnen voelen.

Beoordelingen en ervaringen

WZH Prinsenhof heeft positieve beoordelingen en ervaringen van zowel bewoners als hun familieleden. De faciliteit wordt vaak geprezen om de kwaliteit van de zorg, de vriendelijkheid en professionaliteit van het personeel, en de aangename sfeer. Veel mensen voelen zich veilig en goed verzorgd in WZH Prinsenhof en bevelen het aan aan anderen die op zoek zijn naar een verpleeghuis- of verzorgingshuisinstelling in de omgeving van Leidschendam.

In conclusie, WZH Prinsenhof op de Gravin Juliana van Stolberglaan 1 in Leidschendam biedt hoogwaardige verpleeghuis- en verzorgingshuiszorg aan ouderen. Met comfortabele accommodaties, diverse faciliteiten en een reputatie voor kwaliteit, is het een goede keuze voor ouderen die behoefte hebben aan professionele zorg en ondersteuning. Voor meer informatie en om contact op te nemen met WZH Prinsenhof, kunt u de bovenstaande contactgegevens raadplegen.

Veelgestelde vragen (FAQs)

Wat is het adres van WZH Prinsenhof?

Het adres van WZH Prinsenhof is Gravin Juliana van Stolberglaan 1, 2263 AA Leidschendam.

Welke faciliteiten en voorzieningen biedt WZH Prinsenhof?

WZH Prinsenhof biedt onder andere comfortabele kamers, gemeenschappelijke ruimtes, een restaurant, een tuin en samenwerkende zorgprofessionals.

Welke locaties en voorzieningen zijn er in de buurt van Gravin Juliana van Stolberglaan 1?

In de buurt van Gravin Juliana van Stolberglaan 1 bevinden zich onder andere Mariënpark Leidschendam, WZH Schoorwijck, Verzorgingshuis Voorburg en WZH Revalidatie.

Wat is de visie van WZH Prinsenhof?

De visie van WZH Prinsenhof is om een veilige, comfortabele en gezellige omgeving te creëren waar bewoners zich thuis kunnen voelen en hoogwaardige zorg en ondersteuning ontvangen.

Hoe zijn de beoordelingen en ervaringen van WZH Prinsenhof?

WZH Prinsenhof heeft positieve beoordelingen en ervaringen van bewoners en hun familieleden, waarbij de kwaliteit van de zorg, vriendelijkheid van het personeel en de aangename sfeer vaak worden geprezen.

Categories: Aggregeren 84 Gravin Juliana Van Stolberglaan 1 2263 Aa Leidschendam

Gravin Juliana van Stolberglaan 129, 2263 AB Leidschendam
Gravin Juliana van Stolberglaan 129, 2263 AB Leidschendam

Details 23 gravin juliana van stolberglaan 1 2263 aa leidschendam

Top 10 Best Shopping Near Gravin Juliana Van Stolberglaan 20, 2263 Va  Leidschendam, The Netherlands - November 2023 - Yelp
Top 10 Best Shopping Near Gravin Juliana Van Stolberglaan 20, 2263 Va Leidschendam, The Netherlands – November 2023 – Yelp
Top 10 Best Shopping Near Gravin Juliana Van Stolberglaan 20, 2263 Va  Leidschendam, The Netherlands - November 2023 - Yelp
Top 10 Best Shopping Near Gravin Juliana Van Stolberglaan 20, 2263 Va Leidschendam, The Netherlands – November 2023 – Yelp

See more here: chinhphucnang.com

Learn more about the topic gravin juliana van stolberglaan 1 2263 aa leidschendam.

See more: https://chinhphucnang.com/aandelen

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *