Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Eerste Van Swindenstraat 371: Een Levendige Locatie!

Eerste Van Swindenstraat 371: Een Levendige Locatie!

  • bởi
Te koop: Eerste Van Swindenstraat 373A, Amsterdam - Hoekstra en van Eck Makelaars - Méér Makelaar

Eerste Van Swindenstraat 371: Een Levendige Locatie!

Te Koop: Eerste Van Swindenstraat 373A, Amsterdam – Hoekstra En Van Eck Makelaars – Méér Makelaar

Keywords searched by users: eerste van swindenstraat 371

Locatie en adres van Eerste Van Swindenstraat 371

Eerste Van Swindenstraat 371 is gelegen in Amsterdam, Nederland. Het adres is Eerste Van Swindenstraat 371, 1093 GB Amsterdam.

Beschrijving van het gebied en de wijk

Eerste Van Swindenstraat 371 is gelegen in de levendige wijk Oud Oost in Amsterdam. Oud Oost is een populaire en diverse wijk met veel historische en culturele bezienswaardigheden, evenals een levendige atmosfeer. De buurt staat bekend om zijn trendy restaurants, gezellige cafés en levendige straten. Het is een gemeenschap die aantrekkelijk is voor zowel jonge professionals als gezinnen.

De wijk biedt ook een scala aan recreatieve mogelijkheden, waaronder parken, sportfaciliteiten en theaters. Er zijn ook verschillende supermarkten en winkels in de buurt, waardoor het gemakkelijk is om aan alle dagelijkse behoeften te voldoen.

Informatie over de nabijgelegen voorzieningen

Eerste Van Swindenstraat 371 biedt gemakkelijke toegang tot verschillende nabijgelegen voorzieningen. Op loopafstand vindt u diverse supermarkten, waaronder Albert Heijn en Lidl, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Ook zijn er diverse winkels, boetiekjes en speciaalzaken in de buurt waar u unieke en lokale producten kunt vinden.

Voor ontspanning en recreatie kunt u een bezoek brengen aan het Oosterpark, dat op korte afstand van de Eerste Van Swindenstraat 371 ligt. Dit park biedt groene ruimtes om te ontspannen, joggen, picknicken en diverse sportvelden waar u verschillende activiteiten kunt beoefenen.

Daarnaast zijn er ook diverse scholen in de buurt, waaronder basisscholen en middelbare scholen, waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen met kinderen.

Historische context van Eerste Van Swindenstraat 371

De Eerste Van Swindenstraat heeft een rijke historische context. Voorheen stond deze straat bekend als de Wijde Bree (later Bredeweg) en liep dwars door het landelijke Watergraafsmeer. In de jaren 1870 werd de wijk stadsgebied en kreeg de straat de naam Eerste Van Swindenstraat, vernoemd naar de Nederlandse natuurkundige en wiskundige Jean Henri van Swinden.

In de afgelopen jaren heeft de straat een transformatie ondergaan en is het een gewilde locatie geworden in Amsterdam. Veel historische gebouwen zijn gerenoveerd en er zijn veel nieuwe winkels, restaurants en cafés geopend. Eerste Van Swindenstraat 371 is een voorbeeld van een van de gerenoveerde panden die het karakter en de geschiedenis van de straat behouden.

Informatie over restaurants en eetgelegenheden in de buurt

Als het op eten aankomt, biedt Eerste Van Swindenstraat 371 een scala aan mogelijkheden. In de buurt vindt u verschillende restaurants en eetgelegenheden die aan verschillende smaken en voorkeuren voldoen.

Een populaire keuze in de buurt is het KFC-restaurant. Deze wereldberoemde fastfoodketen biedt een breed scala aan heerlijke kipgerechten. Het restaurant is gelegen op Eerste Van Swindenstraat 371 en is een geweldige plek om een snelle maaltijd te halen.

Daarnaast zijn er ook andere eetgelegenheden in de buurt waar u kunt genieten van diverse keukens, waaronder Italiaans, Indiaas, Chinees en meer. Of u nu op zoek bent naar een diner voor een speciale gelegenheid of gewoon een snelle hap wilt, er is voor elk wat wils.

Toegang tot en bereikbaarheid van Eerste Van Swindenstraat 371

Eerste Van Swindenstraat 371 heeft een uitstekende toegang en bereikbaarheid. Er zijn verschillende openbaar vervoer opties beschikbaar in de buurt, waaronder tramlijnen en bushaltes. Hierdoor is het gemakkelijk om naar andere delen van Amsterdam te reizen.

Daarnaast is de Eerste Van Swindenstraat ook goed bereikbaar met de auto. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt, hoewel het belangrijk is op te merken dat parkeren in Amsterdam soms beperkt kan zijn. Het is raadzaam om voor aankomst onderzoek te doen naar parkeermogelijkheden in de omgeving.

Het gebied rond Eerste Van Swindenstraat 371 biedt ook een goede infrastructuur voor fietsers. Amsterdam is een fietsvriendelijke stad en er zijn verschillende fietspaden en fietsenstallingen beschikbaar, waardoor het gemakkelijk is om per fiets te reizen.

FAQs:

1. Kan ik parkeren in de buurt van Eerste Van Swindenstraat 371?

Ja, er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van Eerste Van Swindenstraat 371. Het is echter belangrijk om op te merken dat parkeren in Amsterdam soms beperkt kan zijn. Het is raadzaam om voor aankomst onderzoek te doen naar beschikbare parkeermogelijkheden in de omgeving.

2. Zijn er openbaar vervoer opties beschikbaar in de buurt van Eerste Van Swindenstraat 371?

Ja, er zijn verschillende openbaar vervoer opties beschikbaar in de buurt van Eerste Van Swindenstraat 371. Er zijn tramlijnen en bushaltes in de buurt, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van Amsterdam te reizen.

3. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Eerste Van Swindenstraat 371?

In de buurt van Eerste Van Swindenstraat 371 vindt u diverse voorzieningen, waaronder supermarkten, winkels, scholen en recreatieve faciliteiten. Er zijn ook verschillende restaurants en eetgelegenheden in de buurt waar u kunt genieten van diverse keukens.

4. Wat is de historische betekenis van Eerste Van Swindenstraat 371?

Eerste Van Swindenstraat 371 maakt deel uit van de historische Eerste Van Swindenstraat in Amsterdam. De straat heeft een rijke geschiedenis en is vernoemd naar Jean Henri van Swinden, een Nederlandse natuurkundige en wiskundige. In de afgelopen jaren heeft de straat een transformatie ondergaan en is het een gewilde locatie geworden in Amsterdam.

5. Zijn er recreatieve mogelijkheden in de buurt van Eerste Van Swindenstraat 371?

Ja, er zijn verschillende recreatieve mogelijkheden in de buurt van Eerste Van Swindenstraat 371. Het nabijgelegen Oosterpark biedt groene ruimtes om te ontspannen, joggen en picknicken. Daarnaast zijn er diverse sportvelden en theaters in de buurt waar u kunt genieten van verschillende activiteiten.

Categories: Top 50 Eerste Van Swindenstraat 371

Te koop: Eerste Van Swindenstraat 373A, Amsterdam - Hoekstra en van Eck Makelaars - Méér Makelaar
Te koop: Eerste Van Swindenstraat 373A, Amsterdam – Hoekstra en van Eck Makelaars – Méér Makelaar

Gevonden 12 eerste van swindenstraat 371

Eerste Van Swindenstraat 371, Amsterdam (1093 Gb) - Kadastralekaart.Com
Eerste Van Swindenstraat 371, Amsterdam (1093 Gb) – Kadastralekaart.Com
Eerste Van Swindenstraat 371, Amsterdam (1093 Gb) - Kadastralekaart.Com
Eerste Van Swindenstraat 371, Amsterdam (1093 Gb) – Kadastralekaart.Com
Eerste Van Swindenstraat 371, Amsterdam (1093 Gb) - Kadastralekaart.Com
Eerste Van Swindenstraat 371, Amsterdam (1093 Gb) – Kadastralekaart.Com
Eerste Van Swindenstraat 371, Amsterdam (1093 Gb) - Kadastralekaart.Com
Eerste Van Swindenstraat 371, Amsterdam (1093 Gb) – Kadastralekaart.Com
Top 10 Best Shopping Near Eerste Van Swindenstraat 371, 1093 Gb Amsterdam,  The Netherlands - September 2023 - Yelp
Top 10 Best Shopping Near Eerste Van Swindenstraat 371, 1093 Gb Amsterdam, The Netherlands – September 2023 – Yelp
Kfc Amsterdam-Noord, Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands - Last  Updated November 2023 - Yelp
Kfc Amsterdam-Noord, Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
Bestellen Bij Kfc - Amsterdam Dappermarkt In Amsterdam | Menu En Prijzen |  Uber Eats
Bestellen Bij Kfc – Amsterdam Dappermarkt In Amsterdam | Menu En Prijzen | Uber Eats
Kfc Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands - Last Updated October 2023 -  Yelp
Kfc Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands – Last Updated October 2023 – Yelp
Sonic Drive-In Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands - Last Updated  October 2023 - Yelp
Sonic Drive-In Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands – Last Updated October 2023 – Yelp
Reunion Capital B.V. Amsterdam - Oozo.Nl
Reunion Capital B.V. Amsterdam – Oozo.Nl
Eerste Van Swindenstraat - Dwars Door Amsterdam-Oost .......
Eerste Van Swindenstraat – Dwars Door Amsterdam-Oost …….

See more here: chinhphucnang.com

Learn more about the topic eerste van swindenstraat 371.

See more: https://chinhphucnang.com/aandelen

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *