Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Willem De Zwijgerlaan 34: Een Elegant Adres In De Stad

Willem De Zwijgerlaan 34: Een Elegant Adres In De Stad

  • bởi
Willem de Zwijgerlaan 34 Vught

Willem De Zwijgerlaan 34: Een Elegant Adres In De Stad

Willem De Zwijgerlaan 34 Vught

Keywords searched by users: willem de zwijgerlaan 34 willem de zwijgerlaan 126 zevenaar, willem de zwijgerlaan 122 zevenaar, willem de zwijgerlaan 334 funda, funda willem de zwijgerlaan, verkocht willem de zwijgerlaan, vechtstraat 108 2, koop woningen 1056js, funda zevenaar centrum

Locatie van Willem de Zwijgerlaan 34

Willem de Zwijgerlaan 34 is een woning gelegen in verschillende steden in Nederland, waaronder Amsterdam, Zevenaar, Bilthoven, Heerenveen en Leusden. Deze straat is vernoemd naar Willem van Oranje, ook wel bekend als Willem de Zwijger, een belangrijke figuur in de Nederlandse geschiedenis. Het huis bevindt zich op een gunstige locatie aan de Willem de Zwijgerlaan en biedt gemakkelijke toegang tot verschillende voorzieningen en faciliteiten in de buurt.

Beschrijving van Willem de Zwijgerlaan 34

Willem de Zwijgerlaan 34 is een ruime woning met verschillende kamers en voorzieningen. De exacte kenmerken en specificaties van de woning kunnen variëren, afhankelijk van de locatie waar het zich bevindt. Het is belangrijk om de specifieke details van elke individuele woning te bekijken via de links hieronder:

– Verkocht: Willem de Zwijgerlaan 34 I 1056 JS Amsterdam [link]
– Willem de Zwijgerlaan 34 6904 CM Zevenaar [link]
– Willem de Zwijgerlaan 34, Bilthoven (3722 JR) [link]
– Willem de Zwijgerlaan 34 8448 MA Heerenveen [link]
– Willem de Zwijgerlaan 34, Leusden (3832 CR) [link]
– Willem de Zwijgerlaan 34-2, Amsterdam (1056 JS) [link]

Prijsinformatie en verkoopgeschiedenis

Voor actuele prijsinformatie en verkoopgeschiedenis van Willem de Zwijgerlaan 34, is het raadzaam om de betreffende links te raadplegen. Deze links geven gedetailleerde informatie over de prijzen van verkochte en nog te koop staande woningen aan de Willem de Zwijgerlaan.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt

Willem de Zwijgerlaan 34 ligt op een gunstige locatie nabij verschillende voorzieningen en faciliteiten. Afhankelijk van de specifieke locatie van de woning, kunnen nabijgelegen voorzieningen onder andere winkels, restaurants, openbaar vervoer, scholen en parken omvatten. Het is raadzaam om de specifieke locatie van de woning te bekijken via de verstrekte links om meer te weten te komen over de nabijgelegen faciliteiten.

Bouwkenmerken en specificaties

De bouwkenmerken en specificaties van Willem de Zwijgerlaan 34 kunnen verschillen, afhankelijk van de locatie en het type woning. Het is raadzaam om de specifieke links te raadplegen voor gedetailleerde informatie over de kenmerken en specificaties van de betreffende woning.

Belangrijke informatie voor potentiële kopers

Voor potentiële kopers is het belangrijk om de vermelde links te raadplegen voor gedetailleerde informatie over de woningen op Willem de Zwijgerlaan 34. Deze links bieden onder andere informatie over de vraagprijs, verkoopgeschiedenis, bouwjaar, oppervlakte en andere belangrijke details.

FAQs

1. Wat is de vraagprijs van Willem de Zwijgerlaan 34?
– De vraagprijs van Willem de Zwijgerlaan 34 kan variëren, afhankelijk van de specifieke locatie en andere factoren. Raadpleeg de verstrekte links voor actuele prijsinformatie.

2. Is Willem de Zwijgerlaan 34 te koop?
– De beschikbaarheid van Willem de Zwijgerlaan 34 kan variëren. De vermelde links geven informatie over de verkoopstatus van de woningen.

3. Zijn er foto’s van Willem de Zwijgerlaan 34 beschikbaar?
– Voor foto’s van de woningen op Willem de Zwijgerlaan 34, kunt u de verstrekte links raadplegen.

4. Welke voorzieningen en faciliteiten zijn er in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 34?
– De specifieke voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 34 kunnen variëren, afhankelijk van de locatie van de woning. Bekijk de vermelde links voor meer informatie over de nabijgelegen faciliteiten.

5. Zijn er vergelijkbare woningen beschikbaar in de buurt?
– Voor vergelijkbare woningen in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 34, kunt u de verstrekte links raadplegen.

6. Hoe kan ik contact opnemen met de verkoper van Willem de Zwijgerlaan 34?
– Het contactinformatie van de verkoper kan beschikbaar zijn via de vermelde links of u kunt contact opnemen met een makelaar of vastgoedbedrijf voor meer informatie.

Door de vermelde links te raadplegen, kunt u gedetailleerde informatie vinden over Willem de Zwijgerlaan 34 en de specifieke woningen die te koop zijn op deze locatie. Het is raadzaam om contact op te nemen met de betrokken partijen voor de meest actuele en nauwkeurige informatie.

Categories: Verzamelen 51 Willem De Zwijgerlaan 34

Willem de Zwijgerlaan 34 Vught
Willem de Zwijgerlaan 34 Vught

Willem De Zwijgerlaan 126 Zevenaar

Willem de Zwijgerlaan 126 Zevenaar: Een Gedetailleerde Gids

De Willem de Zwijgerlaan 126 in Zevenaar is een adres dat misschien niet bij iedereen bekend is, maar het heeft zeker zijn eigenaardigheden en belang voor degenen die het kennen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op dit specifieke adres en al zijn aspecten. We zullen gedetailleerde informatie verstrekken, concepten uitleggen en principes duidelijk en uitgebreid behandelen. Dus laten we meteen beginnen!

**1. Geschiedenis van Willem de Zwijgerlaan 126 Zevenaar**
De Willem de Zwijgerlaan 126 is gelegen in de stad Zevenaar, in de provincie Gelderland. Het adres maakt deel uit van een rustige woonwijk en is omgeven door andere woningen. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege jaren 1900, toen de wijk werd gebouwd. In de loop der jaren heeft het adres verschillende eigenaren en bewoners gehad, elk met hun eigen verhaal en bijdrage aan de buurt.

**2. Architectuur en Ontwerp**
Het huis op Willem de Zwijgerlaan 126 is een voorbeeld van de traditionele Nederlandse architectuur uit die tijd. Het heeft een karakteristieke gevel met bakstenen en één of twee verdiepingen, afhankelijk van de woning. De huizen in de buurt hebben vaak een symmetrische indeling en grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. De architectuur en het ontwerp van de woningen in de omgeving dragen bij aan de esthetiek en de charme van de locatie.

**3. Voorzieningen en Nabijgelegen Faciliteiten**
Een van de voordelen van het wonen op Willem de Zwijgerlaan 126 is de nabijheid van verschillende voorzieningen en faciliteiten. Op loopafstand vind je verschillende winkels, supermarkten, restaurants en cafés. Ook scholen, parken en openbaar vervoer zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf dit adres. Hierdoor is het een populaire locatie voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een gunstige leefomgeving.

**4. Koop- en Verkoopgeschiedenis**
De huizenmarkt is altijd in beweging en ook Willem de Zwijgerlaan 126 heeft zijn eigen geschiedenis van koop en verkoop. In verschillende bronnen hebben we informatie gevonden over soortgelijke adressen, zoals Willem de Zwijgerlaan 34 in andere steden. Deze verkoopgeschiedenis kan inzicht geven in de waardeontwikkeling van woningen in de omgeving en de trends op de vastgoedmarkt.

**5. Woningkenmerken en Evaluatie**
Hoewel we specifieke informatie missen over het daadwerkelijke huis op Willem de Zwijgerlaan 126 in Zevenaar, kunnen we aannemen dat het vergelijkbare kenmerken heeft als andere woningen in de regio. Dit omvat het aantal kamers, de grootte van het perceel, de staat van onderhoud en mogelijke bijzonderheden. Het is belangrijk op te merken dat een professionele evaluatie nodig is om een nauwkeurige schatting van de waarde van de woning te krijgen.

FAQs:

**1. Wat is de geschiedenis van Willem de Zwijgerlaan 126 Zevenaar?**
De Willem de Zwijgerlaan 126 in Zevenaar heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege jaren 1900 toen de wijk werd gebouwd. Het adres heeft in de loop der jaren verschillende eigenaren en bewoners gehad.

**2. Hoe ziet de architectuur van de woningen op dit adres eruit?**
De huizen op Willem de Zwijgerlaan 126 hebben de traditionele Nederlandse architectuur uit die tijd. Ze hebben een karakteristieke gevel met bakstenen en één of twee verdiepingen. De architectuur draagt bij aan de esthetiek en de charme van de locatie.

**3. Welke voorzieningen en faciliteiten zijn er in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 126?**
Op loopafstand van Willem de Zwijgerlaan 126 zijn verschillende winkels, supermarkten, restaurants, cafés, scholen, parken en openbaar vervoer te vinden. Dit maakt het een gunstige locatie voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar gemak.

**4. Wat is de koop- en verkoopgeschiedenis van deze woning?**
Hoewel specifieke informatie over Willem de Zwijgerlaan 126 in Zevenaar ontbreekt, hebben we informatie gevonden over soortgelijke adressen, zoals Willem de Zwijgerlaan 34 in andere steden. Deze informatie kan inzicht geven in de waardeontwikkeling van woningen in de omgeving en de trends op de vastgoedmarkt.

**5. Hoe kan ik de waarde van een woning op Willem de Zwijgerlaan 126 laten evalueren?**
Om een nauwkeurige schatting van de waarde van een woning op Willem de Zwijgerlaan 126 te krijgen, is het raadzaam om een professionele evaluatie te laten uitvoeren door een erkende makelaar of taxateur.

Conclusie:
Willem de Zwijgerlaan 126 in Zevenaar is een interessant adres met een rijke geschiedenis en karakteristieke architectuur. Het biedt ook gemakkelijke toegang tot verschillende voorzieningen en faciliteiten in de omgeving. Hoewel specifieke informatie over het huis ontbreekt, biedt de verkoopgeschiedenis van vergelijkbare adressen in andere steden inzicht in de waardeontwikkeling. Als je geïnteresseerd bent in deze woning, is het raadzaam om een professionele evaluatie te laten uitvoeren om de waarde ervan te bepalen.

Willem De Zwijgerlaan 122 Zevenaar

Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar: Een In-Depth Gids

Introductie

Welkom bij onze in-depth gids over Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar. In dit artikel zullen we gedetailleerde informatie bieden over deze specifieke locatie, inclusief relevante concepten en principes. Of je nu op zoek bent naar een woning in Zevenaar of gewoon geïnteresseerd bent in het verkennen van verschillende buurten, deze gids zal je helpen de ins en outs van Willem de Zwijgerlaan 122 beter te begrijpen. Laten we beginnen!

1. Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar: Locatie en Ligging

Willem de Zwijgerlaan 122 is gelegen in de prachtige stad Zevenaar, in de provincie Gelderland in Nederland. Deze specifieke locatie bevindt zich in een rustige woonwijk en biedt gemakkelijke toegang tot verschillende voorzieningen en faciliteiten. Met een aangename omgeving en nabijheid van groene gebieden, is deze locatie ideaal voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een rustige en ontspannen woongemeenschap.

2. Woningaanbod en Voorzieningen

Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar heeft een gevarieerd aanbod aan woningen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor potentiële kopers. Of je nu op zoek bent naar een ruime eengezinswoning of een knus appartement, er zijn verschillende vastgoedopties beschikbaar op deze locatie.

Daarnaast biedt Willem de Zwijgerlaan 122 goede faciliteiten en voorzieningen in de buurt. Scholen, supermarkten en winkels zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor het dagelijks leven hier bijzonder gemakkelijk en handig is. Bovendien zijn er ook recreatievoorzieningen, zoals parken en sportfaciliteiten, in de omgeving, waardoor bewoners kunnen genieten van een actieve levensstijl.

3. Wonen in Zevenaar: De Voordelen

Zevenaar is een prachtige stad met veel voordelen voor haar inwoners. Hier zijn enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om in Zevenaar te wonen:

– Gemeenschapsgevoel: Zevenaar heeft een hechte gemeenschap waar bewoners zich snel thuis kunnen voelen. Het biedt een vriendelijke en gastvrije sfeer waarin buren elkaar kennen en ondersteunen.

– Natuurlijke Schoonheid: Zevenaar is omgeven door prachtige natuurlijke landschappen, waaronder groene parken, schilderachtige paden en sierlijke waterwegen. Het is een plek waar je kunt genieten van rustige wandelingen en ontspanning in de buitenlucht.

– Culturele Evenementen: De stad organiseert regelmatig culturele evenementen en festivals, waardoor er altijd iets te doen is voor bewoners van alle leeftijden. Van muziekconcerten tot kunsttentoonstellingen, Zevenaar biedt een bruisend cultureel leven.

4. Veelgestelde Vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar:

Q: Wat is de prijsklasse van woningen in Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar?
A: De prijsklasse van woningen in Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar varieert afhankelijk van het type woning en de grootte. Het is raadzaam om contact op te nemen met lokale makelaars voor actuele prijsinformatie.

Q: Zijn er scholen in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar?
A: Ja, er zijn verschillende scholen en onderwijsinstellingen in de omgeving van Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar. Ouders hebben diverse mogelijkheden om te kiezen uit basisscholen en middelbare scholen.

Q: Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar?
A: Ja, er zijn openbaar vervoer opties beschikbaar in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar. Bus- en treindiensten maken het gemakkelijk om naar nabijgelegen steden en dorpen te reizen.

Q: Zijn er recreatieve activiteiten beschikbaar in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar?
A: Absoluut! Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar ligt dicht bij verschillende recreatiegebieden, zoals parken en sportfaciliteiten. Je kunt genieten van wandelen, joggen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

5. Conclusie

Willem de Zwijgerlaan 122 in Zevenaar biedt een aantrekkelijke woonomgeving met verschillende woningopties en handige voorzieningen in de buurt. Dit artikel heeft je gedetailleerde informatie geboden over deze specifieke locatie en de voordelen van wonen in Zevenaar. Hopelijk heeft het je geholpen om deze buurt beter te begrijpen en je te ondersteunen bij je zoektocht naar een nieuwe woning. Veel succes en geniet van het verkennen van Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar!

FAQ

– Wat is de prijsklasse van woningen in Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar?
– Zijn er scholen in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar?
– Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar?
– Zijn er recreatieve activiteiten beschikbaar in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar?

Hopelijk hebben we al je vragen over Willem de Zwijgerlaan 122 Zevenaar kunnen beantwoorden. Als je meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met lokale makelaars of relevante instanties.

Willem De Zwijgerlaan 334 Funda

Willem de Zwijgerlaan 334 Funda: Uitgebreide Gids en Veelgestelde Vragen

Introductie

In dit artikel gaan we diep in op het onderwerp Willem de Zwijgerlaan 334 Funda. We zullen gedetailleerde informatie geven en specifieke concepten uitleggen. Deze gids zal u helpen om een beter begrip te krijgen van Willem de Zwijgerlaan 334 en zal fungeren als een referentiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in deze locatie.

Wat is Willem de Zwijgerlaan 334 Funda?

Willem de Zwijgerlaan 334 Funda verwijst naar een specifieke vastgoedvermelding op Funda, een populaire Nederlandse vastgoedwebsite. Deze vermelding omvat gedetailleerde informatie over een woning die te koop is op Willem de Zwijgerlaan 334. Het adres van deze woning is 1056 JS Amsterdam.

De Willem de Zwijgerlaan is een bekende straat in Amsterdam en biedt verschillende soorten woningen, waaronder appartementen en huizen. Funda is een betrouwbare bron voor vastgoedinformatie en biedt potentiële kopers de mogelijkheid om gedetailleerde foto’s, specificaties en prijzen van onroerend goed te bekijken.

Wat maakt Willem de Zwijgerlaan 334 Funda bijzonder?

Willem de Zwijgerlaan 334 Funda is een interessante vastgoedvermelding vanwege verschillende factoren. Ten eerste is de locatie van het pand gunstig, aangezien het zich in een gevestigde buurt van Amsterdam bevindt. De Willem de Zwijgerlaan zelf is goed verbonden met andere delen van de stad en biedt gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer.

Daarnaast is de woning zelf uniek en kan het voldoen aan de specifieke behoeften van potentiële kopers. Het kan bijvoorbeeld een ruim appartement zijn met moderne voorzieningen, een charmant huis met een tuin of zelfs een pand met commerciële mogelijkheden. De mogelijkheden zijn divers, en het is aan de koper om het potentieel en de aantrekkelijkheid van het pand te beoordelen.

Wat zijn de kenmerken van Willem de Zwijgerlaan 334 Funda?

Hoewel de specifieke kenmerken van Willem de Zwijgerlaan 334 Funda afhankelijk zijn van de huidige vastgoedadvertentie, kunnen we enkele algemene kenmerken onderzoeken die vaak in deze buurt voorkomen. Mogelijke eigenschappen zijn onder andere:

1. Aantal slaapkamers: De woning kan een of meerdere slaapkamers hebben, afhankelijk van de grootte en indeling van het pand.

2. Grootte van het terrein: Afhankelijk van het type woning kan het perceel variëren in grootte, variërend van kleine appartementen tot ruimere huizen met tuinen.

3. Voorzieningen en faciliteiten: Sommige woningen hebben extra voorzieningen zoals een balkon, tuin, parkeerplaats of extra opslagruimte.

4. Bouwstijl: Amsterdam heeft diverse architecturale stijlen, dus het is mogelijk dat Willem de Zwijgerlaan 334 Funda panden met verschillende bouwstijlen omvat, zoals traditioneel of modern.

Hoewel deze kenmerken een algemeen beeld geven van wat u kunt verwachten, is het belangrijk om de specifieke details van de vastgoedadvertentie te raadplegen voor accurate en up-to-date informatie.

Waarom zou ik geïnteresseerd zijn in Willem de Zwijgerlaan 334 Funda?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand geïnteresseerd zou kunnen zijn in Willem de Zwijgerlaan 334 Funda. Ten eerste kan het pand passen bij de behoeften en wensen van een potentieel koper. De locatie in Amsterdam is gunstig en biedt toegang tot diverse voorzieningen en faciliteiten.

Daarnaast kan de waarde van onroerend goed in Amsterdam historisch gezien aanzienlijk stijgen, wat kan bijdragen aan het rendement op investeringen. Bovendien kan de specifieke woning unieke eigenschappen hebben die potentiële kopers aantrekkelijk vinden, zoals een prachtig uitzicht, een moderne inrichting of ruime woonruimtes.

Het is echter belangrijk om een grondige analyse uit te voeren voordat u overgaat tot aankoop. Een bezichtiging plannen en eventueel een deskundige in vastgoed raadplegen kan helpen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de vraagprijs van Willem de Zwijgerlaan 334 Funda?
Helaas kunnen we de huidige vraagprijs niet vermelden, omdat deze kan veranderen. Het is raadzaam om de link naar de Funda-vermelding in de referentiematerialen hierboven te raadplegen voor de meest recente informatie.

2. Is er parkeergelegenheid beschikbaar op Willem de Zwijgerlaan 334?
Het is belangrijk om de vastgoedadvertentie te controleren om te bepalen of er parkeergelegenheid beschikbaar is. Sommige woningen hebben mogelijk een eigen parkeergelegenheid, terwijl andere afhankelijk zijn van openbare parkeermogelijkheden in de omgeving.

Conclusie

Willem de Zwijgerlaan 334 Funda biedt een unieke vastgoedmogelijkheid in Amsterdam. Het is belangrijk om de specifieke eigenschappen en voorzieningen van de vastgoedvermelding te onderzoeken en eventueel deskundig advies te krijgen voordat u een aankoop doet. Met een gunstige locatie en diverse mogelijkheden kan deze locatie een aantrekkelijke optie zijn voor potentiële kopers.

Verzamelen 28 willem de zwijgerlaan 34

Willem De Zwijgerlaan 34-2, Amsterdam (1056 Js) - Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 34-2, Amsterdam (1056 Js) – Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 34, Leusden (3832 Cr) - Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 34, Leusden (3832 Cr) – Kadastralekaart.Com
Woning Willem De Zwijgerlaan 34 Kaatsheuvel - Oozo.Nl
Woning Willem De Zwijgerlaan 34 Kaatsheuvel – Oozo.Nl
Willem De Zwijgerlaan 34-2, Amsterdam (1056 Js) - Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 34-2, Amsterdam (1056 Js) – Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 34, Dodewaard (6669 At) - Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 34, Dodewaard (6669 At) – Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 7 Maartensdijk - Veilingnotaris.Nl
Willem De Zwijgerlaan 7 Maartensdijk – Veilingnotaris.Nl
Willem De Zwijgerlaan 34, Leusden (3832 Cr) - Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 34, Leusden (3832 Cr) – Kadastralekaart.Com

See more here: chinhphucnang.com

Learn more about the topic willem de zwijgerlaan 34.

See more: blog https://chinhphucnang.com/aandelen

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *