Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Van Kanstraat 5 Eindhoven: Een Unieke Locatie In Het Hart Van De Stad

Van Kanstraat 5 Eindhoven: Een Unieke Locatie In Het Hart Van De Stad

  • bởi
Woningoverval in de Van Kanstraat in de Eindhoven

Van Kanstraat 5 Eindhoven: Een Unieke Locatie In Het Hart Van De Stad

Woningoverval In De Van Kanstraat In De Eindhoven

Keywords searched by users: van kanstraat 5 eindhoven

Ligging van Kanstraat 5 in Eindhoven

Van Kanstraat 5 is gelegen in de stad Eindhoven, in het zuiden van Nederland. De straat zelf bevindt zich in de wijk Het Ven, in het stadsdeel Strijp. Dit gebied staat bekend om zijn diverse architectuur en historische waarde.

Eindhoven is de grootste stad in de provincie Noord-Brabant en staat internationaal bekend als een technologisch centrum. Het is de thuisbasis van enkele van de meest toonaangevende technologiebedrijven in Nederland, waaronder het wereldberoemde elektronicabedrijf Philips.

Kanstraat 5 is gunstig gelegen nabij verschillende belangrijke wegen, waaronder de A2 en A67 snelwegen. Dit maakt het gemakkelijk bereikbaar met de auto. Daarnaast zijn er ook goede verbindingen met het openbaar vervoer, met diverse bushaltes in de buurt en het treinstation Eindhoven Strijp-S op slechts enkele minuten afstand.

Kadastrale gegevens van Kanstraat 5 in Eindhoven

Over de kadastrale gegevens van Kanstraat 5 in Eindhoven is er niet veel informatie beschikbaar online. Het is echter mogelijk om via de website KadastraleKaart.com en Planviewer.nl enkele details op te zoeken. Deze gegevens kunnen handig zijn als u meer wilt weten over bijvoorbeeld de perceelgrootte en eigendomssituatie van de woning.

Kenmerken van de woning op Kanstraat 5 in Eindhoven

Hoewel er weinig informatie beschikbaar is over de specifieke kenmerken van de woning op Kanstraat 5, kunnen we enkele algemene kenmerken van woningen in Eindhoven bespreken. Eindhoven is een stad met een gevarieerd aanbod van huizen, variërend van moderne nieuwbouw tot historische panden.

Het is gebruikelijk dat woningen in Eindhoven voorzien zijn van moderne faciliteiten en voorzieningen. Veel woningen hebben bijvoorbeeld een tuin, parkeergelegenheid en een open keuken. De exacte kenmerken van de woning op Kanstraat 5 kunnen echter verschillen, dus het is belangrijk om de specifieke details van deze woning te raadplegen.

Woningmarkt in de omgeving van Kanstraat 5 in Eindhoven

De woningmarkt in Eindhoven is de afgelopen jaren booming geweest. De stad heeft een aantrekkelijk klimaat voor zowel jonge professionals als gezinnen, dankzij de bloeiende technologiesector, goede werkgelegenheid en diverse culturele en recreatieve voorzieningen.

De prijzen van woningen in Eindhoven zijn de afgelopen jaren gestegen, waarbij de vraag het aanbod overtreft. Dit heeft geleid tot een competitieve woningmarkt, waarbij huizen vaak snel worden verkocht. Het is daarom belangrijk om snel te handelen als u geïnteresseerd bent in een woning in de omgeving van Kanstraat 5.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Kanstraat 5 in Eindhoven

Kanstraat 5 is gunstig gelegen nabij verschillende voorzieningen en faciliteiten in Eindhoven. Op loopafstand vindt u bijvoorbeeld diverse supermarkten, winkels en restaurants. Ook zijn er in de directe omgeving verschillende scholen en kinderdagverblijven te vinden.

Daarnaast is er in Eindhoven een breed scala aan recreatieve voorzieningen. Sportliefhebbers kunnen terecht in een van de vele sportclubs en fitnesscentra in de stad. Voor natuurliefhebbers zijn er prachtige parken en groene gebieden om te verkennen, zoals het Stadswandelpark en het Philips de Jonghpark.

Geschiedenis en recente ontwikkelingen van Kanstraat 5 in Eindhoven

Over de specifieke geschiedenis en recente ontwikkelingen van Kanstraat 5 is helaas weinig informatie beschikbaar. Het is echter bekend dat Eindhoven een rijke geschiedenis heeft als industriestad, met name op het gebied van verlichting en elektronica.

In recente jaren heeft Eindhoven zich ontwikkeld tot een bruisende stad vol creativiteit en innovatie. Het heeft diverse culturele instellingen, zoals het Van Abbemuseum en het Muziekgebouw Eindhoven, die regelmatig tentoonstellingen en optredens organiseren.

Bezienswaardigheden en attracties in de buurt van Kanstraat 5 in Eindhoven

Eindhoven heeft een aantal bezienswaardigheden en attracties die een bezoek waard zijn. Het bekendste symbool van de stad is de Evoluon, een futuristisch gebouw dat dienst deed als museum en nu als evenementenlocatie wordt gebruikt. Daarnaast zijn er diverse historische gebouwen en kerken, zoals de Sint-Catharinakerk en het Philips Stadion.

Voor liefhebbers van kunst en cultuur biedt Eindhoven ook tal van mogelijkheden. Het Van Abbemuseum is een belangrijk museum voor moderne en hedendaagse kunst, met een indrukwekkende collectie van internationale kunstenaars. Daarnaast zijn er regelmatig culturele festivals en evenementen in de stad, zoals het Dutch Design Week en het Glow Festival.

Veiling en verkoopinformatie van Kanstraat 5 in Eindhoven

Op de website van Veilingnotaris.nl is informatie te vinden over veilingen en verkoopinformatie van woningen in Nederland, waaronder wellicht ook Kanstraat 5 in Eindhoven. Deze site biedt gedetailleerde informatie over de veilingdatum, de minimumprijs en de voorwaarden voor de verkoop van het pand.

Het is altijd raadzaam om contact op te nemen met de betreffende notaris of makelaar voor de meest actuele informatie met betrekking tot de veiling en verkoop van Kanstraat 5.

FAQs:

Q: Wat is de ligging van Kanstraat 5 in Eindhoven?
A: Kanstraat 5 bevindt zich in het stadsdeel Strijp, wijk Het Ven, in Eindhoven.

Q: Wat zijn de kadastrale gegevens van Kanstraat 5 in Eindhoven?
A: Helaas is er online weinig informatie beschikbaar over de kadastrale gegevens van Kanstraat 5. Het is raadzaam om websites zoals KadastraleKaart.com en Planviewer.nl te raadplegen voor meer informatie.

Q: Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Kanstraat 5 in Eindhoven?
A: In de buurt van Kanstraat 5 vindt u diverse supermarkten, winkels, restaurants, scholen en kinderdagverblijven. Daarnaast zijn er ook sportclubs, fitnesscentra en mooie parken in de omgeving.

Q: Wat zijn enkele bezienswaardigheden in de buurt van Kanstraat 5 in Eindhoven?
A: Enkele bezienswaardigheden in de buurt zijn de Evoluon, Sint-Catharinakerk, Philips Stadion en het Van Abbemuseum. Daarnaast zijn er regelmatig culturele festivals en evenementen in de stad.

Q: Waar kan ik meer informatie vinden over de veiling en verkoop van Kanstraat 5 in Eindhoven?
A: Voor meer informatie over de veiling en verkoop van Kanstraat 5 is het raadzaam om websites zoals Veilingnotaris.nl te raadplegen of contact op te nemen met de betreffende notaris of makelaar voor de meest actuele informatie.

Categories: Verzamelen 26 Van Kanstraat 5 Eindhoven

Woningoverval in de Van Kanstraat in de Eindhoven
Woningoverval in de Van Kanstraat in de Eindhoven

Top 27 van kanstraat 5 eindhoven

See more here: chinhphucnang.com

Learn more about the topic van kanstraat 5 eindhoven.

See more: https://chinhphucnang.com/aandelen

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *